Beoordelingen van Amara May Amsterdam

Recente recensies van Amara May Amsterdam

5 sterren na 133 reviews

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker as always!! Thanks

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vriendelijke eigenaar Goeie porties

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was ook heerlijk, alleen iets te zout.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig zoals altijd

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, en supersnelle bezorging!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd top in orde, heerlijke smaken! Goede communicatie, aandacht en een fijne snelle bezorging.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor Thais eten in Amsterdam Oost.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut lekkere keuken, prima verzorgd en op tijd bezorgd. Super tevreden.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en goede porties. Morgen kunnen we er nog van eten. Iets meer groente zou lekker zijn.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel en de rijst was vers met veel groente en garnalen.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ons vaste menu en het is iedere keer weer ontzettend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Er miste wel een deel van de bestelling.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend restaurant met mooie verse smaakvolle producten: Thom kai kai soep met fluweelzachte tofu en heerlijke paddestoelen. Rijkelijke porties

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, de mensen waren vriendelijk bij het afhalen, goede porties, viskoekjes en springrolls zoals t hoort, de Padthai was oke. De rode curry met biefstuk was uitstekend! Zeker een aanrader!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

You are decreasing the quality, the beef was really hard to eat, the chicken dry. You changed te med mammuang sauce, before was better. You were my favourite thai restaurant, giving you several more opportunities, but you are failing more and more often.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: super lekker! De rode curry is zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Amara May is super lekker, echt authentiek Thai food. En iedereen die er werkt is super friendly en gezellig.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en eten prima! Lekker gegeten!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always good food and service!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie kunnen echt beter dicht tot de echte kok weer terug is want t eten is echt vreselijk ik heb t allemaal weggegooid t was echt slecht en dat zeg ik niet zomaar echt schandalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17u via de site bestelt en betaald maar bestelling nooit ontvangen. Geprobeerd te bellen maar werd niet opgenomen?? Wat is er aan de hand?

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer werd gevraagd om via de folder van amara may zelf eten te bestellen. Heb eten besteld en betaald, nooit ontvangen??? Restaurant onbereikbaar, ben langs gegaan en het restaurant is dicht. Ik wil graag mijn geld retour.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?? Ik heb om 21:24 eten besteld, maar heb het nooit ontvangen! Heb jullie nog geprobeerd te bellen, maar er werd niet opgenomen! Ik neem aan dat ik de tom ka en de pad thai nog een keer gratis kan ontvangen

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 17.19 besteld en nu is het 20.22 en heb nog steeds mijn bestelling niet gekregen. Ik heb meerdere keren gebeld en krijg geen contact, tel steeds in gesprek. Ik zou graag mijn geld terug willen.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag contact, besteld via de site, maar restaurant gesloten? Ben nog langs gefietst Via thuisbezorgd was geen bestellen mogelijk overigens. Via dd site, wel en betaald/bevestigd. Altijd een nette toko met goed eten, wat is er aan de hand?

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd, alles prima.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superb!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg goed.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Amara, Naar mijn weten had ik al recht op de 15 procent korting voor de derde bestelling. Dat heb ik ook in de opmerking bij bestelling vermeld. Ik heb hier echter niks meer over gehoord. De kwaliteit van het eten is overigens goed, de prijs wel aan de hoge kant.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was zoals gewoonlijk echt fantastisch.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! De papayasalade en pla phad med zijn een aanrader!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten, vriendelijke mensen en altijd op tijd.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste heer/mevrouw, Ik kan hier alleen beoordelen op kwaliteit en bezorging. Het eten is heerlijk en de bezorgingservice was niks op aan te merken. Echter, is er al tot drie keer toe een fout gemaakt waardoor ik nu toch graag een beoordeling achter laat. Ik zet altijd wanneer ik online bestel een opmerking met VEGAN DUS OOK GEEN EI bij de bestelling. Omdat in het verleden het al een paar keer fout was gegaan, belde ik afgelopen zondag nog voor de zekerheid of de opmerking gezien was. Dit werd bevestigd met zelfs nog doorspreken wat het dan wel mag worden. Het eten kwam aan en er zat weer ei door de mihoen. Enorm vervelend! Juist omdat ik al extra moeite neem om er zeker van te zijn dat jullie de opmerking gelezen hebben en weer geen fout maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Non-fresh ingredients. We ordered 2 portions of fish cakes and received 9 pieces?!? (Not 8 or 10, but 9, for 2 portions). The fish cake was rather full of flour instead of fish and was very sweet. Our red curry duck in pineapple shared the same story and have way less duck (8 pieces) for price of €17. The duck tasted like it just came out from the freezer, lost its meat texture and tasted very powdery. The pineapple is not blended at all in the red curry, so there's no sour taste in the curry itself. Sugar taste in the curry was way over the top. THe only thing they got right was probably the plain white rice.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs! Heerlijk gegeten en snel.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen in de familie kan wel iets lekkers op de kaart vinden. De service is vriendelijk en het eten smaakt altijd heerlijk en authentiek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Bezorger zeer vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging vriendelijk en mooi op tijd. Eten lekker maar had wat gekruider/pittiger gemogen

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk qua smaak. Verschillende gerechten en iedereen was erg tevreden. Super snelle bezorging.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker thuis Thais uit eten!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na reviews te hebben gelezen besloot ik de veelgeprezen Pad Thai te proberen... nou grootste bestelblunder uit mijn leven! Het was compleet smakeloos met weinig kleur en rook lichtelijk bedorven. Na gebeld te hebben met het restaurant haalden zij mijn eten op om te proeven en 5 minuten later kreeg ik een nieuwe bestelling. Smaakte exact hetzelfde. Weer gebeld met het restaurant en het verzoek of ik gewoon mijn geld terug kan krijgen, omdat ik echt niet tevreden ben en er letterlijk 1 hap van heb genomen. Waarop de manager begint te schreeuwen en schelden aan de telefoon en vervolgens ophangt!! Ik belde terug en zij nam weer op, maar in plaats van mij te woord te staan hoor ik haar grappen maken met haar collega's en dingen zeggen als ''niet proeven ze heeft corona''.... Deze omgang met klanten is regelrecht kinderachtig en BELACHELIJK en ik sta perplex van deze ervaring!!! Slecht eten nog aan toe, maar de waardeloze service en spot drijven met corona gaat mij te ver!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging door, ondanks de regen, een zeer vriendelijk bezorger 👍

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goed en zeer smakelijk. En snel bezorgd. Ga zo door.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry en de pad thail is echt een aanrader.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wat flauw van smaak. We hadden 2 maal de Tofu genomen en niet echt een aanrader. Het zijn dezelfde gerechten maar helemaal anders gevuld: 1 met rode pepers en in de andere helemaal niks. Mijn dochter vond de viskoekjes heel lekker.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekkere Thai. We komen er graag, maar ook thuis laten brengen is een feest. Een absolute aanrader!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 minuten later bezorgd. Jammer, zonder toelichting of extra service zoals dessert of drinken.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk, heel erg snel bezorgd en goed heet! Dankjewel

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Je proeft dat het vers bereid is en is niet te vet. Hadden de pad Thai en rode curry. Bestelling was binnen het uur bij ons. We bestellen snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Alleen eendenvlees bestaat vooral uit lever en daar moet je van houden

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

What is it happening with the pad thai!?. You are one of the best thai restaurants in Amsterdam. But pad thai (my favourite dish) is loosing on quality. Time to time loosing ingredientes, you started removing peanuts and last delivery it contained few chicken and practically missing vegetables (no egg anymore). Mainly a just noodles dish that for the prices it is not justify. I hope you will go back to the original pad thai.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, de snaken namen mij even mee terug naar Thailand!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tasty!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant en weer heerlijk gegeten! De kabeljauw was alleen erg droog en viel helaas tegen. De andere gerechten waren perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Just had my first order. It was DELICIOUS! Papaya salad... was sooo good! Fried rice was a great surprise! Usually those are pretty bland. But this one was full of vegetables and truly fried. Best Thai food I had in Amsterdam! Thank you! and keep it up!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, snel geleverd en een zeer vriendelijke bezorger. Het eten was ook nog echt heet toen het geleverd werd. Ik ben zeer tevreden.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en goedgevulde curry's. Snelle levering.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk mals vlees, verse groenten en heerlijk gekruid.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel bijna wekelijks bij jullie. Vind jullie eten normaal lekkerste van Amsterdam. Smaken goed in balans en vlees mals en niet te gaar. Heel erg teleurgesteld in mijn bestelling van gisteren. Kip super droog, curry veels te zout en pad Thai miste smaak, was vooral vet, proefde bijna geen zoet/zuur van jullie gebruikelijke pad Thai. Andere kok? Na het eten van de pad Thai veel buikpijn. Vind het heel erg vervelend om dit te schrijven, maar was echt niet goed deze keer.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmm helaas vond mijn partner het niet lekker, de vis was inderdaad ook een beetje te hard en saai. Volgende x hopelijk beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, ook bedankt voor het lekkere biertje :)

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De rode curry was heerlijk van smaak! De pad thai was ook top, precies zoals in Thailand. Miste wel de pinda's in de pad thai.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really good, as always.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, fijne service

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Noedels met groente: wat prei en weinig mini stukjes wortel, leek een pap van een goedkope afhaalchinees, haarde stukjes prei ertussen. met Thai Food had did niets te maken.so jammer. Ik was blij dat ik garnalen erbij had besteld. Die waren lekker. Het pakje werd razend snel bezorgd.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een overheerlijke maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke Pad Thai met garnalen. Is elke keer weer smikkelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke curry's, vooral de groene. Vriendelijke bediening.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging was weer super, favoriete Thai in Amsterdam!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk bij Amaray!de echte Thaise smaken. Verder snelle bezorging, eten altijd nog warm, en vaak een extraatje in de vorm van een Thais biertje of kroepoek.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super groene en rode curry.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, aardig en leuk!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld en prima gegeten!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heerlijk eten, en een Thai beer Leo cadeau! Aanrader!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak besteld bij Amara May en nog nooit teleurgesteld! Waanzinnig lekker eten en altijd snel bezorgd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was druk, dus we hebben iets langer moeten wachten dan normaal. Maar het eten maakte alles goed! :-)

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always fabulous;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen/betalen ging soepel. Bezorging was op tijd. De maaltijden waren erg lekker en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heel lekker, maar de porties zijn het afgelopen jaar steeds kleiner geworden. Toen ze met geopend waren kregen we grote bakjes, toen werden het kleine bakjes en nu zijn ze nog maar voor de helft gevuld.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai in Amsterdam

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerliijk.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Thai in Amsterdam

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en waanzinnig lekker! :D

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was delicious!!!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Vlotte service, lekkere gerechten, erg mild gekruid en erg zoet, wat niet nodig is.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een smaakbeleving Alles vers bereid Superrrr

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en aardige bezorger!

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel en heerlijk!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentieke thaise keuken van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Tot nu toe de papaya salade, pad thai en viskoekjes geprobeerd en allemaal smaken ze even goed. Bezorging is ook nog heel snel. Zeker een plek om aan te raden!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

altijd top!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur wachten op mijn eten heb ik opgebeld om te zeggen dat ik mijn geld terug wilde. Ik werd onbeleefd te woord gestaan en er werd gezegd dat dit niet kon. De bestelling kwam helemaal niet meer en een paar dagen later zag ik toch mijn geld terug komen. Ik bestelde hier vaak maar dit was de laatste keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai van Oost! Echt heerlijk.

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging. Kroepoek taai. Pad thai mag een tikkeltje minder vet volgende keer.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

echt verassend goed, lekker en in de juist balans. fijn

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Groene curry met eend en gebakken rijst Heerlijke saté en viskoekjes Supersmaakvol.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een zalig eten. Vers, met rijke sauzen en volle smaken. Deze Thai staat bovenaan mijn lijst, verslavend lekker!

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaakbelevingen Goed gekruid Met mihoen besteld heerlijk

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai in Amsterdam. Beter, goedkoper, en sneller dan Boi Boi. Mijn vorige leverancier van Thai in Oost. Pad Thai heeft grote en perfect gare garnalen. Satay heeft echte kippenfilet etc. Niet twijfelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Very good food and very good ordering process!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd heel lekker en vers en wordt snel bezorgd!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Opgehaald, leuke mensen die er werken. Service was erg goed, het eten was ook erg lekker! Zeker een aanrader