Reviews from Amara May Amsterdam

Recent reviews

5.0
Noor
19 September 2022

Erg lekker. Meer groenten is altijd lekker en dikke rijstnoedels bij dit gerecht zoals origineel zou de extra ster geven!

Jaroslava Baurdoux
18 September 2022

LEKKER ! - Net als altijd ..........

Vincent
27 August 2022

Wederom super!

Kamal
24 August 2022

Zeer lekker eten vindt het persoonlijk de lekkerste Thaise eten in Amsterdam oost ook als je iets extra vraagt doen ze er altijd bij zeer zeker me vaste tentje

Leila
20 August 2022
Kristine
10 August 2022

Altijd weer verrukkelijk!

IK01
10 August 2022

Het eten was binnen een half uur bezorgd en was echt verrukkelijk. Grote aanrader 😀!

John
8 August 2022

I order very regularly, and I usually get the same thing. Tonight's food was totally different: most of the vegetables were nearly raw and the Pad bai krabauw was prepared so differently, that I'm sure it was the wrong dish, but there is nothing else on the menu that is chilis, raw onions, and slices of chicken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
7 August 2022
Anoniem
31 July 2022
Laura
25 July 2022

Quick delivery, yummy food.

Josephine
21 July 2022

Heerlijk eten, stipt op tijd bezorgd en warm alsof het net uit de pan kwam Top!

Hoessein
21 July 2022

Was weer top!!

Hoessein
25 June 2022

Was weer op tijd en lekker👌

bouwien smid
25 June 2022
Iris
20 June 2022

Altijd goed, vers en lekker eten. Ruime porties ook :)

m
20 June 2022

super lekker eten, nooit teleurgesteld met amara may!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk S
19 June 2022

Vers. Lekker. Snel. Vriendelijk. Verschil in prijs tussen witte rijst en alternatieven is wel groot.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christian
9 June 2022
Rob
6 June 2022

Lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
5 June 2022
Hoessein
4 June 2022

Zoals altijd was het weer smullen!!

sharon looy
2 June 2022

hoi, er zat voor de 3e? keer toch ei bij de mihoen. terwijl ik dat elke keer vraag om eruit te laten. wij eten geen ei en geen vissaus

Vincent
29 May 2022
Bruno
27 May 2022

sooooooo good! thank you!

Iris
26 May 2022

Altijd prima eten. :)

Jaroslava Baurdoux
22 May 2022

Middelburg

Dorothy
18 May 2022
Aafke
15 May 2022

Altijd heerlijk eten! En wordt altijd bezorgd met een glimlach.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruben
12 May 2022
Vincent
2 May 2022
Eva
1 May 2022

Heerlijk eten. Grote portie. Snel bezorgd.

Wessel
1 May 2022

De bezorging was er zeer snel. Speciale wensen (extra kruiden erbij) waren goed doorgekomen. En het eten was weer echt super lekker! We bestellen hier vaker en is steeds goed

Iris
29 April 2022
S.kd
29 April 2022

Top. Een aanrader

Angrla
28 April 2022

Supersnel , en heerlijk eten ... was vergeten hoe goed deze thai was

Marijcke
18 April 2022

De smaak van het eten was weer erg lekker. We hadden 1 van de gerechten verkeerd gekregen, en dit werd ontzettend snel opgelost waardoor we binnen de kortste keren het juiste gerecht op tafel hadden staan. Goede service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
16 April 2022
Ellen
11 April 2022

Werd snel bezorgd en was wéér overheerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amy
8 April 2022

PadThai was echt niet zo bijzonder. Weinig smaak. Veel noodles. Heel wit, weinig groente. Gember met oestersaus prima, ook niet echt wauw. Bezorging heel goed

Kn
26 March 2022
Hoessein
24 March 2022
Sarah
16 March 2022

De groene curry was super lekker alleen de kip van onze tweede gerecht met groenten en oestersaus was echt droog. Super jammer. Hopelijk volgende keer beter!

Kevin
16 March 2022

Het was wederom heerlijk! We bestellen vaker hier en tot nu toe niet teleurgesteld en zeker tijdens coronatijd.

Hoessein
11 March 2022
Merlijn
25 February 2022

Erg lekkere tofu sateh! Niet eerder geprobeerd, herhaling waard

Ron
22 February 2022

Dit was 1x en nooit meer. Eten was ok, maar de bezorging was gewoon niet goed. Het mag best later komen, maar geef dan geen bericht dat het onderweg is. We wonen nog geen 5 minuten van het restaurant dus na een half uur heb je toch vragen. Dan bellen en tuurlijk waren ze net onderweg. Dan nog 20 minuten moeten wachten voor het er was. Wees gewoon eerlijk, zeg dat het 1,5 uur doet, dan zit ik niet iedere 5 minuten uit het raam te kijken of er al wat komt.

Vincent
20 February 2022
charlotte
13 February 2022

De drunken noodles waren heel lekker, maar ook echt heel heel pittig. Goed om te weten voor de volgende keer!

Edgar Schouten
7 February 2022

Het was wederom heerlijk, vooral de pad mad mamuang! We hadden alleen Mihoen besteld ipv de witte rijst.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claire Ashmore
2 February 2022
roel
2 February 2022
Iris
23 January 2022
Mirjam
20 January 2022

Heerlijk eten zeer snel geleverd en echt goed warm (mond verbrand 😅)

Karen
17 January 2022

Maaltijd was precies op tijd klaar om op te halen. Het was nog super warm toen ik thuiskwam. Heerlijk gegeten! Bedankt!

Vincent
16 January 2022
C. Zijlstra
16 January 2022

Heerlijk gekruid en vol van smaak. Noedels waren echt heerlijk.

Erwin Blom
13 January 2022

Het was weer een heerlijke maaltijd. Een lekkere salade en een overheerlijke rode curry. Abaolute aanrader.

Roeland
10 January 2022

Zeer snel bezorgd. Rode Curry had iets meer thaise basilicum gemogen, maar dat is een persoonlijke kwestie. Al et al was het eten superheerlijk en een zeer snelle bezorging. Ik heb heel wat thais eten gegeten. Ik ben zeer tevreden over deze zaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jelke
9 January 2022
Bernadette
7 January 2022

De kip in Pad Thai was erg droog. Heel jammer wij hadden ons er op verheugd. De andere keren was dit niet het geval.

Hester
4 January 2022

We zijn hier vaste klant, eten is altijd heerlijk en eigen bezorger vriendelijk!

Josh Harris
4 January 2022

Heerlijk zoals altijd! Alleen was er een verkeerde soep geleverd.

Vincent
2 January 2021
Anoniem
1 January 2021

Altijd lekkere curry!

Hoessein Ait Balla
1 January 2021

Lekker eten en perfecte service

Meriem
1 January 2021
Bryan
20 December 2021

Vaste klant, eten altijd goed, bezorger vriendelijk en altijd optijd

Bram
17 December 2021

De allerlekkerste Panaeng die er is! Altijd snel en vriendelijk bezorgd. 👍🏻 Thanks!

JS
11 December 2021

Lekker als altijd. Ben de groene curry gewend en had nu de drunken noodles. Beide hebben dezelfde pittigheid indicatie, maar de curry is voor mij perfect en de noodles te scherp! Zou toch de curry een 'peper' minder of de noodles 1 meer geven op de menukaart.

Koen
10 December 2021

Heerlijk eten. Viskoekjes, loempia's, rode curry en Massaman. Alleemaal top! Kers op de (verjaardags)taart. Uitstekende bezorging ondanks dat het 15 minuten later was dan verwacht, eten was nog heel warm. Was het wachten waard.

Mika
9 December 2021

Heerlijk eten en vriendelijk bezorgd

Merlijn
9 December 2021

Erg lekker, bedankt!

Jelke
29 November 2021

Alles was zoals gewoonlijk erg lekker! De Pad bai krapauw was wel erg heet. Dat is natuurlijk te verwachten bij 'drie pepertjes,' maar het gerecht leek ook niet met verse pepers maar met (veel) gedroogde pepertjes bereid.

Sander
28 November 2021

Helaas deden jullie er 2 uur over

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
28 November 2021

Super als altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mary
27 November 2021

Moest 2 uur wachten op de bezorger. Eten was wel super lekker

Merlijn
27 November 2021

Erg lekker, bedankt!

Tobias
26 November 2021

Zelfs nu onze reuk & smaak nog niet helemaal de oude is was dit weer een heerlijke curry (met gratis kroepoek uit het niets!). Super service en top kwaliteit als altijd!

Jo-Ann
23 November 2021

Vriendelijke en snelle bezorging en smaakvol eten. Ruim voldoende! Zeker een aanrader.

Kevin
22 November 2021

We bestellen vaker bij Amara May en het is elke keer een eetfeest. Goed op smaak en goede porties. Bezorging is altijd vriendelijk. We gaan vaker hier bestellen.

Sara
20 November 2021

Viskoekjes en rode curry waren bijzonder lekker!

Suzanne
19 November 2021

Smakelijk, authentiek, erg lekker.

Iris
10 November 2021

Bestelling was er snel en was nog goed warm! Lekker gegeten bedankt

Lise
8 November 2021

Gerecht als altijd heerlijk. Blikje cola helaas niet meebezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stijn
7 November 2021
Merlijn
7 November 2021

Heerlijke curry!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Scheper
31 October 2021

Eten was weer heerlijk, maar het duurde dit keer 2 uur voordat de bezorging gedaan werd..

Vincent
30 October 2021
Iris
29 October 2021

Ruime porties en vers eten! Erg lekker

Bea
28 October 2021

Heerlijk gegeten weer. Nog wel een tip om de viskoekjes te verpakken in een bakje; in papier worden ze wat slap.

Steff Donkers
25 October 2021

Lekkerste Pad Thai in Oost, Amsterdam en heel Nederland!

Iris
15 October 2021

Ruime porties en Je proeft de versheid in het eten! Bedankt

Vincent
6 October 2021
Anoniem
3 October 2021

Heel erg lekkere pad thai, en lekker veel!

Anoniem
29 September 2021
Sell
29 September 2021

Top! Heerlijk eten!

Kevin
28 September 2021

Het was wederom heerlijk! Het mag iets pittiger, maar dat is heel persoonlijk.

alex
19 September 2021
Vincent
28 August 2021
Matt
22 August 2021

great as always!

Lydia
1 August 2021

Heerlijke curry's en ze zijn niet te zuinig met groenten, dat is een grote plus voor een vegetariër!

Martin
1 August 2021

Prima Thai. Met wat puntjes op de i zou hij voor mij uitstekend zijn. We hadden drie gerechten met kip die in alle gerechten helaas te droog was. Alle groenten waren lekker vers, bij de groene curry mistte de hartige toets van Thaise aubergine en vissaus waardoor het zoet overheerste. Wel hele lekkere basilicum en goed pittig! De noodles vd Pad Thai waren perfect. Er zaten helaas geen pinda’s en voldoende limoen bij, waardoor ook dit gerecht vrij zoet overkwam. Het kwartje meegegeven limoen is te weinig om een hele bak die mooie balans te geven. Detail. De bak zoetzure groenten was lekker vers (wel veel komkommer en veel minder ananas) en smakelijk! Al met al wil ik hier nog wel wat meer proberen. Een 8.

Cees-jan Dolfsma
27 July 2021

Onze favoriete Thai in Oost. Dit keer vonden we de eend te zout. Dat ging ten koste van de smaak van de eend. De soep was weer heerlijk.

G.M.
26 July 2021

Het was weer lekker! Dit keer de Pad phed met kip, een smaakvol gerecht met rode currypasta met kouseband en bamboe. En ook super dat er voor een schappelijke prijs witte rijst kan worden bijbesteld. Bedankt en graag tot de volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G.M.
25 July 2021

Heel blij met Amara May. Wanneer ik Thais wil eten bestel ik hier. Kip cashew is favoriet. Vriendelijk personeel. Complimenten voor het eten en de service!

Amber
4 July 2021

Heel lekker eten en fijne service!

Vincent
27 June 2021
Stephan
18 June 2021

Erg lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging!

Ronald
13 June 2021

Erg lekker. Ook de mini loempiaatjes en de garnalen zijn heerlijk. Goede service en mooi op tijd.

Josine
6 June 2021

De groene curry van Amara May is al jaren mijn absolute afhaal/bestelfavoriet!

Ronald
30 May 2021

Erg lekker en altijd op tijd!

Vincent
30 May 2021
Eelco
28 May 2021

Was weer perfect.

Kees Dekkers
25 May 2021

Het eten was super lekker maar er zat wel een lange zwarte haar in, dat was erg vies dus vanaf toen niet verder opgegeten

Mee
21 May 2021

Lekker net als altijd!

Pieter
10 May 2021

De pad med mammuang was weer pico bello. Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
9 May 2021

Dit restaurant zit bij mij in de straat, maar had ik nog nooit geprobeerd. Rode curry besteld met rijst. Vond de curry wat flauw, dun en vlak, proefde vooral kokosmelk, en volgens mij is de kroepoek en satesaus niet zelfgemaakt, rijst was wat plakkerig en drapperig. Al met al geen topervaring, maar wel oke.

Karim
27 April 2021

Zeer goed eten

Sacha Visser
21 April 2021

Mega lekker as always!! Thanks

Zaineb
17 April 2021

Lekker eten, vriendelijke eigenaar Goeie porties

Rene
12 April 2021

Snelle bezorging en het eten was ook heerlijk, alleen iets te zout.

Nina
3 April 2021

Zalig zoals altijd

Kim
3 April 2021

Weer heerlijk gegeten, en supersnelle bezorging!

Sascha
30 March 2021

Het eten is altijd top in orde, heerlijke smaken! Goede communicatie, aandacht en een fijne snelle bezorging.

Anja
17 March 2021

Heerlijk eten en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor Thais eten in Amsterdam Oost.

Anne
14 March 2021

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ania
7 March 2021

Absoluut lekkere keuken, prima verzorgd en op tijd bezorgd. Super tevreden.

Eelco
2 March 2021
Vincent
28 February 2021
Arianne
27 February 2021

Heerlijk van smaak en goede porties. Morgen kunnen we er nog van eten. Iets meer groente zou lekker zijn.

Fir
22 February 2021

Het eten was er snel en de rijst was vers met veel groente en garnalen.

Marijcke
22 February 2021

We hebben ons vaste menu en het is iedere keer weer ontzettend lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanne
21 February 2021

Erg lekker. Er miste wel een deel van de bestelling.

J.Baurdoux
15 February 2021
Smid
13 February 2021

Uitstekend restaurant met mooie verse smaakvolle producten: Thom kai kai soep met fluweelzachte tofu en heerlijke paddestoelen. Rijkelijke porties

Tom van der Leij
12 February 2021

Lekker gegeten, de mensen waren vriendelijk bij het afhalen, goede porties, viskoekjes en springrolls zoals t hoort, de Padthai was oke. De rode curry met biefstuk was uitstekend! Zeker een aanrader!

Elena
9 February 2021

You are decreasing the quality, the beef was really hard to eat, the chicken dry. You changed te med mammuang sauce, before was better. You were my favourite thai restaurant, giving you several more opportunities, but you are failing more and more often.

Marissa
7 February 2021

Zoals altijd: super lekker! De rode curry is zeker een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alica
5 February 2021

Het eten bij Amara May is super lekker, echt authentiek Thai food. En iedereen die er werkt is super friendly en gezellig.

Pieter
4 February 2021

Bezorging en eten prima! Lekker gegeten!

Nathalia
1 February 2021

Always good food and service!

Kimberley Jansen
1 February 2021

Jullie kunnen echt beter dicht tot de echte kok weer terug is want t eten is echt vreselijk ik heb t allemaal weggegooid t was echt slecht en dat zeg ik niet zomaar echt schandalig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mara
22 January 2021

Om 17u via de site bestelt en betaald maar bestelling nooit ontvangen. Geprobeerd te bellen maar werd niet opgenomen?? Wat is er aan de hand?

Iris
21 January 2021

Vorige keer werd gevraagd om via de folder van amara may zelf eten te bestellen. Heb eten besteld en betaald, nooit ontvangen??? Restaurant onbereikbaar, ben langs gegaan en het restaurant is dicht. Ik wil graag mijn geld retour.

Og
21 January 2021

?? Ik heb om 21:24 eten besteld, maar heb het nooit ontvangen! Heb jullie nog geprobeerd te bellen, maar er werd niet opgenomen! Ik neem aan dat ik de tom ka en de pad thai nog een keer gratis kan ontvangen

Lili
20 January 2021

Ik heb om 17.19 besteld en nu is het 20.22 en heb nog steeds mijn bestelling niet gekregen. Ik heb meerdere keren gebeld en krijg geen contact, tel steeds in gesprek. Ik zou graag mijn geld terug willen.

Bekend
20 January 2021

Graag contact, besteld via de site, maar restaurant gesloten? Ben nog langs gefietst Via thuisbezorgd was geen bestellen mogelijk overigens. Via dd site, wel en betaald/bevestigd. Altijd een nette toko met goed eten, wat is er aan de hand?

Els
9 January 2021

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd, alles prima.

Vincent
9 January 2021

Superb!

Jim
9 January 2021

Altijd weer heerlijk!

Eelco
8 January 2021

Het was weer erg goed.

Glenn Franken
4 January 2021

Beste Amara, Naar mijn weten had ik al recht op de 15 procent korting voor de derde bestelling. Dat heb ik ook in de opmerking bij bestelling vermeld. Ik heb hier echter niks meer over gehoord. De kwaliteit van het eten is overigens goed, de prijs wel aan de hoge kant.

frank
1 January 2020

eten was zoals gewoonlijk echt fantastisch.

Alda
22 December 2020

Het eten was weer heerlijk!

Kim
20 December 2020

Heerlijk gegeten!! De papayasalade en pla phad med zijn een aanrader!

Vincent
13 December 2020
natalie
9 December 2020
Marieke
9 December 2020

Uitstekend eten, vriendelijke mensen en altijd op tijd.

Nathalie L
7 December 2020

Beste heer/mevrouw, Ik kan hier alleen beoordelen op kwaliteit en bezorging. Het eten is heerlijk en de bezorgingservice was niks op aan te merken. Echter, is er al tot drie keer toe een fout gemaakt waardoor ik nu toch graag een beoordeling achter laat. Ik zet altijd wanneer ik online bestel een opmerking met VEGAN DUS OOK GEEN EI bij de bestelling. Omdat in het verleden het al een paar keer fout was gegaan, belde ik afgelopen zondag nog voor de zekerheid of de opmerking gezien was. Dit werd bevestigd met zelfs nog doorspreken wat het dan wel mag worden. Het eten kwam aan en er zat weer ei door de mihoen. Enorm vervelend! Juist omdat ik al extra moeite neem om er zeker van te zijn dat jullie de opmerking gelezen hebben en weer geen fout maken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chi Nguyen
7 December 2020

Non-fresh ingredients. We ordered 2 portions of fish cakes and received 9 pieces?!? (Not 8 or 10, but 9, for 2 portions). The fish cake was rather full of flour instead of fish and was very sweet. Our red curry duck in pineapple shared the same story and have way less duck (8 pieces) for price of €17. The duck tasted like it just came out from the freezer, lost its meat texture and tasted very powdery. The pineapple is not blended at all in the red curry, so there's no sour taste in the curry itself. Sugar taste in the curry was way over the top. THe only thing they got right was probably the plain white rice.

Jet
20 November 2020

Goede prijs! Heerlijk gegeten en snel.

vincdnt
15 November 2020

Altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mareike
15 November 2020

Top!

Laura uit de Transvaalbuurt
9 November 2020

Iedereen in de familie kan wel iets lekkers op de kaart vinden. De service is vriendelijk en het eten smaakt altijd heerlijk en authentiek.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barbara
8 November 2020

Altijd lekker. Bezorger zeer vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Korstenbroek
7 November 2020

Bezorging vriendelijk en mooi op tijd. Eten lekker maar had wat gekruider/pittiger gemogen

Denise
5 November 2020

Altijd super lekker!

Son
31 October 2020

Altijd heerlijk

Marijcke
30 October 2020

Heerlijk qua smaak. Verschillende gerechten en iedereen was erg tevreden. Super snelle bezorging.

Monique
22 October 2020

Lekker thuis Thais uit eten!

Goop
18 October 2020

Na reviews te hebben gelezen besloot ik de veelgeprezen Pad Thai te proberen... nou grootste bestelblunder uit mijn leven! Het was compleet smakeloos met weinig kleur en rook lichtelijk bedorven. Na gebeld te hebben met het restaurant haalden zij mijn eten op om te proeven en 5 minuten later kreeg ik een nieuwe bestelling. Smaakte exact hetzelfde. Weer gebeld met het restaurant en het verzoek of ik gewoon mijn geld terug kan krijgen, omdat ik echt niet tevreden ben en er letterlijk 1 hap van heb genomen. Waarop de manager begint te schreeuwen en schelden aan de telefoon en vervolgens ophangt!! Ik belde terug en zij nam weer op, maar in plaats van mij te woord te staan hoor ik haar grappen maken met haar collega's en dingen zeggen als ''niet proeven ze heeft corona''.... Deze omgang met klanten is regelrecht kinderachtig en BELACHELIJK en ik sta perplex van deze ervaring!!! Slecht eten nog aan toe, maar de waardeloze service en spot drijven met corona gaat mij te ver!

Constant
9 October 2020

Lekker eten, snelle bezorging door, ondanks de regen, een zeer vriendelijk bezorger 👍

Eelco
8 October 2020

Wederom goed en zeer smakelijk. En snel bezorgd. Ga zo door.

Kelder
4 October 2020

heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renate
3 October 2020

Heerlijke curry en de pad thail is echt een aanrader.

Marieke
3 October 2020
C.
3 October 2020

Het eten was wat flauw van smaak. We hadden 2 maal de Tofu genomen en niet echt een aanrader. Het zijn dezelfde gerechten maar helemaal anders gevuld: 1 met rode pepers en in de andere helemaal niks. Mijn dochter vond de viskoekjes heel lekker.

Wessel SWART
1 October 2020

Geweldig lekkere Thai. We komen er graag, maar ook thuis laten brengen is een feest. Een absolute aanrader!

vincent
27 September 2020
Karin
20 September 2020

25 minuten later bezorgd. Jammer, zonder toelichting of extra service zoals dessert of drinken.

Nina
17 September 2020

Het was echt heerlijk, heel erg snel bezorgd en goed heet! Dankjewel

Carolien
14 September 2020

Heerlijk eten! Je proeft dat het vers bereid is en is niet te vet. Hadden de pad Thai en rode curry. Bestelling was binnen het uur bij ons. We bestellen snel weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

CP
13 September 2020

Heerlijk gegeten weer. Alleen eendenvlees bestaat vooral uit lever en daar moet je van houden

Vincent
12 September 2020
Elena
7 September 2020

What is it happening with the pad thai!?. You are one of the best thai restaurants in Amsterdam. But pad thai (my favourite dish) is loosing on quality. Time to time loosing ingredientes, you started removing peanuts and last delivery it contained few chicken and practically missing vegetables (no egg anymore). Mainly a just noodles dish that for the prices it is not justify. I hope you will go back to the original pad thai.

Fab
1 September 2020

Heerlijk eten, de snaken namen mij even mee terug naar Thailand!

Marijcke
25 August 2020

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Nathalia
22 August 2020
Lucy
21 August 2020
Vincent
21 August 2020
Eelco
31 July 2020

Super tasty!

Anne
27 July 2020

Vaste klant en weer heerlijk gegeten! De kabeljauw was alleen erg droog en viel helaas tegen. De andere gerechten waren perfect.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bruno Pessanha
25 July 2020

Just had my first order. It was DELICIOUS! Papaya salad... was sooo good! Fried rice was a great surprise! Usually those are pretty bland. But this one was full of vegetables and truly fried. Best Thai food I had in Amsterdam! Thank you! and keep it up!

Vincent
25 July 2020
Edgar Schouten
18 July 2020

Echt heel lekker

Renate
4 July 2020

Het eten is heerlijk, snel geleverd en een zeer vriendelijke bezorger. Het eten was ook nog echt heet toen het geleverd werd. Ik ben zeer tevreden.

Mark
4 July 2020
Tamara
27 June 2020

Heerlijke en goedgevulde curry's. Snelle levering.

Martin
23 June 2020

Heerlijk mals vlees, verse groenten en heerlijk gekruid.

Sacha Visser
14 June 2020

Bestel bijna wekelijks bij jullie. Vind jullie eten normaal lekkerste van Amsterdam. Smaken goed in balans en vlees mals en niet te gaar. Heel erg teleurgesteld in mijn bestelling van gisteren. Kip super droog, curry veels te zout en pad Thai miste smaak, was vooral vet, proefde bijna geen zoet/zuur van jullie gebruikelijke pad Thai. Andere kok? Na het eten van de pad Thai veel buikpijn. Vind het heel erg vervelend om dit te schrijven, maar was echt niet goed deze keer.

Manuela
10 June 2020

Mmmm helaas vond mijn partner het niet lekker, de vis was inderdaad ook een beetje te hard en saai. Volgende x hopelijk beter

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hannah
7 June 2020

Was weer heerlijk, ook bedankt voor het lekkere biertje :)

Schouten
5 June 2020
Sacha Visser
31 May 2020
Anne Hovingh
25 May 2020

De rode curry was heerlijk van smaak! De pad thai was ook top, precies zoals in Thailand. Miste wel de pinda's in de pad thai.

Elena
25 May 2020

Really good, as always.

Kaat
19 May 2020

Heerlijk eten, fijne service

anoniem
9 May 2020

Noedels met groente: wat prei en weinig mini stukjes wortel, leek een pap van een goedkope afhaalchinees, haarde stukjes prei ertussen. met Thai Food had did niets te maken.so jammer. Ik was blij dat ik garnalen erbij had besteld. Die waren lekker. Het pakje werd razend snel bezorgd.

anne
6 May 2020

Echt super lekker gegeten

Benjamin
5 May 2020

Wederom een overheerlijke maaltijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jesse
5 May 2020

Verrukkelijke Pad Thai met garnalen. Is elke keer weer smikkelen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
30 April 2020

Heerlijke curry's, vooral de groene. Vriendelijke bediening.

Dijkema
24 April 2020

Eten en bezorging was weer super, favoriete Thai in Amsterdam!

Petra
20 April 2020

Altijd heerlijk bij Amaray!de echte Thaise smaken. Verder snelle bezorging, eten altijd nog warm, en vaak een extraatje in de vorm van een Thais biertje of kroepoek.

Vincent
19 April 2020

Super groene en rode curry.

Hidde
16 April 2020

Prima, aardig en leuk!

joost rietdijk
14 April 2020

Voor de eerste keer besteld en prima gegeten!

Randall
10 April 2020

Snel, heerlijk eten, en een Thai beer Leo cadeau! Aanrader!

Benjamin
3 April 2020

Al vaak besteld bij Amara May en nog nooit teleurgesteld! Waanzinnig lekker eten en altijd snel bezorgd.

Eva
29 March 2020

Het was druk, dus we hebben iets langer moeten wachten dan normaal. Maar het eten maakte alles goed! :-)

Gerda
2 March 2020

Weer heerlijk gegeten

Jana
24 February 2020

As always fabulous;)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
4 February 2020

Online bestellen/betalen ging soepel. Bezorging was op tijd. De maaltijden waren erg lekker en goed warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aaf
30 January 2020

Het eten is heel lekker, maar de porties zijn het afgelopen jaar steeds kleiner geworden. Toen ze met geopend waren kregen we grote bakjes, toen werden het kleine bakjes en nu zijn ze nog maar voor de helft gevuld.

Jana
19 January 2020

Beste Thai in Amsterdam

Sf
28 December 2019

Heerliijk.

Jana
1 December 2019

Best Thai in Amsterdam

Benjamin
22 November 2019

Supersnel bezorgd en waanzinnig lekker! :D

Franz
17 November 2019

was delicious!!!

Penny
17 November 2019

Vlotte service, lekkere gerechten, erg mild gekruid en erg zoet, wat niet nodig is.

Remco
29 October 2019

Wat een smaakbeleving Alles vers bereid Superrrr

Charlotte
26 October 2019

Super lekker en aardige bezorger!

E. de Lange
22 October 2019

Het was snel en heerlijk!

Shanli
19 October 2019

Authentieke thaise keuken van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Tot nu toe de papaya salade, pad thai en viskoekjes geprobeerd en allemaal smaken ze even goed. Bezorging is ook nog heel snel. Zeker een plek om aan te raden!

Vincent
13 October 2019

altijd top!

Anoniem
10 October 2019

Na 2 uur wachten op mijn eten heb ik opgebeld om te zeggen dat ik mijn geld terug wilde. Ik werd onbeleefd te woord gestaan en er werd gezegd dat dit niet kon. De bestelling kwam helemaal niet meer en een paar dagen later zag ik toch mijn geld terug komen. Ik bestelde hier vaak maar dit was de laatste keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jonathan
8 October 2019

Beste Thai van Oost! Echt heerlijk.

Maan
1 October 2019
Mar
29 September 2019

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging. Kroepoek taai. Pad thai mag een tikkeltje minder vet volgende keer.

joost
15 September 2019

echt verassend goed, lekker en in de juist balans. fijn

Vincent
23 August 2019
Remco
2 August 2019

Heerlijk gegeten Groene curry met eend en gebakken rijst Heerlijke saté en viskoekjes Supersmaakvol.

Marion
1 August 2019

Wat een zalig eten. Vers, met rijke sauzen en volle smaken. Deze Thai staat bovenaan mijn lijst, verslavend lekker!

Remco
11 July 2019

Heerlijke smaakbelevingen Goed gekruid Met mihoen besteld heerlijk

Jim
24 June 2019
Mathias
24 June 2019

Beste Thai in Amsterdam. Beter, goedkoper, en sneller dan Boi Boi. Mijn vorige leverancier van Thai in Oost. Pad Thai heeft grote en perfect gare garnalen. Satay heeft echte kippenfilet etc. Niet twijfelen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F. S.
21 June 2019
Angelique
4 June 2019

Very good food and very good ordering process!

Renee
3 June 2019

Eten is altijd heel lekker en vers en wordt snel bezorgd!

Rene
18 May 2019

Opgehaald, leuke mensen die er werken. Service was erg goed, het eten was ook erg lekker! Zeker een aanrader